Пълна пародия! Къщата на „Биг Брадър“ се превърна в хан! Всеки си влиза и излиза когато иска!

[lightbox_image src=’http://informiran365.com/wp-content/uploads/2013/12/big-1-1.jpg’ bigimage=“ title=’Image’]

С огромни привилегии този сезон се ползват някои от съквартирантите в „Биг Брадър“. Докато виповете с месеци не виждаха небето навън и караха на боб и леща, то настоящите звезди свободно излизат от Къщата, научи HotArena.net.

Едни от най-облагодетелстваните звезди са Лео, Райна и Финдо от „Сървайвър”. Те си излизали, когато искат, като дори италианецът — кулинар си спял вкъщи при Лучия и децата.

Лео се договорил с Нико Тупарев да вземе по-нисък хонорар, но да излиза, когато си поиска. Още повече, че има и заведение, което трябва да управлява.

Финдо пък има ужасно ревнива бивша жена, която не спира да го преследва. Заради нея почти непрекъснато му се налага да е вън от шоуто.

Въпреки, че са разделени официално, двамата общуват заради детето. Тя била страшна истеричка и не минавало и ден, в който да не го потърси по телефона и да не измисли нещо спешно, заради която бившият сървайвър да излезе.

Пилето на фолка Райна също редовно излиза от Къщата. Певицата през ден е по участия, въпреки, че взе най-големия хонорар в шоуто.

Изпълнителката успяла да си договори солидния хонорар след дълги увещания. И тъй като е най-голямата звезда във формата получи шанс да влиза и излиза, когато си поиска.

Продуцентът на „Биг Брадър” Нико Тупарев най-вероятно ще си отнесе сериозна глоба от фирмата — майка на формата „Ендемол”. Шефът на „Олд скуул” вече няколко пъти получил предупреждение, че грубо погазва законите на риалитито, като позволява на подопечните му да излизат от Къщата.

Екипът на шоуто дори вече е получил, че ако продължават така ще им бъде отнет лиценза за формата. И другата есен може и да не продуцират предаването, пише „Всеки ден“.

Източник:hotarena.net