Ето какво е причинило катастрофата,в която почина Пол Уокър! Сензационни разкрития!

[lightbox_image src=’http://informiran365.com/wp-content/uploads/2013/12/pol-1-1.jpg’ bigimage=“ title=’Image’]

8-годишния син на Роджър Родас направил неуспешен и много опасен опит да извади от горящата кола баща си и Пол Уокър. Звездата от „Бързи и яростни“ загина при нелеп инцидент в събота сутринта, а ужасените свидетели не могли да направят нищо, за да го спасят, разбра HotArena.net.

Сред първите видели катастрофата бил и синът на Роджър Родас, който се втурнал към горящата кола в героичен опит да ги измъкне от нея. Детето буквално било извлечено насила от опасната зона.

„синът му скочи и се хвърли напред, опитваше се да извади баща си“, разказва очевидеца Джим Торп. Трагичният инцидент станал, след като колата се ударила в дърво и избухна в пламъци.

„Нищо не можеше да се направи, всичко стана за секунди“, казва ощеТорп.

Междувременно се появи информация, че повредени спирачки са причинили инцидента. Източници от автосервиза разказват, че колата е имала проблеми още преди да я подкарат звездите, пишат от kliuki.ws.

Според запознати, повредени спирачки са причинили катастрофата, а изтекла спирачна течност е довела до взрива. Това сочи и подозрителния факт, че колата е избухнала отпред, а не отзад, където е двигателят.

Инцидентът все още се разследва от полицията, но близки до Родас и Уокър твърдят, че е невъзможно бившия състезател да е загубил контрол над колата. „Роджър беше шофьор от световна класа, нелепо е да се мисли, че е загубил управление над волана“, коментират негови приятели.

Източник:hotarena.net