Голям резил! Константин си показа ПИТОНА! Май не е толкова голям?! Вижте компромата!

[lightbox_image src=’http://informiran365.com/wp-content/uploads/2013/12/gol-1-1.jpg’ bigimage=“ title=’Image’]

„Размерът няма значение“ – това сигурно си повтаря съпругата на фолк певеца Константин всеки път, когато си легне до него.

Защо мислим така? На редакционната поща на HotArena.net бе изпратена шокираща снимка – Коцето дибидюс, само по мъжко достойнство. А то – ню-ню!

Кой ни изпраща фотоса, не е ясно, но предполагаме защо. Последно време получаваме доста снимки на Константин и най-вероятно близки до певеца се опитват да му правят пиар. Самият той има интерес да се пише колкото може повече за него.

Но на каква цена?!

Членът на Коцето от снимката видимо не надвишава 14 см! Имаме подозрения, че по компромата е играл фотошопа, но не можем да го докажем. Всъщност само Константин може да докаже това, като покаже нагледно сам какво крие в гащите.

Дотогава нашите очи ще вярват само на видяното от снимката. А то – поради маломерност, едва се вижда!

Припомняме, че на тези незавидни 14 см са се радвали не една и две жени, освен Надето. Дали пък това не е причината Райна да го зареже? Не знаем…

Според последните слухове с 14-сантиметровия си питон Коцето ощастливява пиарката си, а гореща клюка гласи, че Коцето има нещо по-така дори и с Цветелина Янева.

Източник:hotarena.net