Отложиха премиерата на „Бързи и Яростни“ 7 заради трагедията с Пол Уокър! Ето кога излиза!

[lightbox_image src=’http://informiran365.com/wp-content/uploads/2013/12/byrazi-1-1.jpg’ bigimage=“ title=’Image’]

Смъртта на холивудския актьор Пол Уокър стана причина за отлагане на премиерата на новия му филм „Бързи и яростни“ 7. Актьорът, който загина при жестока катастрофа в събота, бе главен герой в екшъна, разбра HotArena.net.

Новината за смъртта му потресе света, а от филмовата компания Universal Pictures са направили спешно заседание, за да решат съдбата на филма. Режисьорът Джеймс Уон съобщи, че е заснел всички сцени с Уокър, но има още няколко кадъра с негово участие, които е трябвало да бъдат снимани в Абу Даби.

След смъртта му вероятно сценарият ще бъде пренаписан, за да бъде завършен филмът. От компанията са категорични, че филм ще има и финалът ще бъде заснет без неговото участие.

Очакваше се седмата част на лентата да се превърне в абсолютен касов хит, а в мрежата от седмици се появяват папарашки кадри от снимачната площадка. „Смъртта на Пол е огромна трагедия за всички ни и скърбим за загубата му“, се казва в официално изявление на продуцентите.

При всички положения обаче смъртта на Пол ще забави старта на лентата, който бе планиран за юли догодина. Продуцентите са категорични, че филмът с негово участие ще бъде излъчен и се надяват по този начин да почетат паметта му, пише 24chasa.bg.

Източник:hotarena.net