Слави изпадна в депресия! Голямата му любов минава под венчилото! Вижте кога!

[lightbox_image src=’http://informiran365.com/wp-content/uploads/2013/12/aleks-1-1.jpg’ bigimage=“ title=’Image’]

Голямата любов на Слави Трифонов Алекс Раева минава под венчило. Водещата на „Х Фактор“, каза „ДА“ на любимия си dj Дончо, научи HotArena.net.

Двойката ще се венчае през лятото по доста нетрадиционен начин. „Няма да се омъжа с бяла рокля и оркестър, с питка в ръце и под ритъма на хорото. Това ще се случи в „утробата на океана“, споделя тя.

Алекс е запалена по гмуркането и смята да се врече на Дончо в средата на океана под водата. Двойката дори обмисля да се венчае на Малдивите, докъдето често пътуват.

От години двамата са запалени по морското дъно като от миналото лято Алекс дори е инструктор за начинаещи водолази. „Аз направих гаджето си гмуркач и съм много щастлива от това. Смятам, че той вече добре се справя и без проблем, ще можем под водата да си кажем „да“, казва тя.

Междувременно Алекс планира основен ремонт на апартамента си и не крие, че е готова за бебе.

„Вече съм готова и за дете. Мисля, че ми дойде времето, а и приятелят ми ще бъде чудесен татко“, споделя тя.

Певицата има две доста бурни връзки зад гърба си, които едва не я съсипаха преди време. Дълги години бе смятана за голямата любов на Слави Трифонов, но фактът, че е направила аборт от него съсипва връзката им.

По-късно Алекс преживява истински кошмар с бизнесмена Камен Антов. Той я пребиваше и издевателстваше над нея физически и психически, докато тя не намери сили да го зареже и не откри любовта в лицето на диджей Дончо, пише „България днес“.

Източник:hotarena.net