Защо страстта на жените към обувките е толкова голяма

Един от най-големите женски кошмари… Да се събудиш една сутрин, очаквайки предизвикателствата на новия ден… Да се приготвиш подобаващо – перфектния тоалет, точният нюанс на червилото… И в този момент да осъзнаеш, че нямаш подходящите обувки. КОШМАР!

Ако някой си мисли, че надценяваме стойността на едни модерни дамски обувки, това е най-голямата му грешка. Един чифт може тотално да преобърне всичко останало във визията. Да вземем една елегантна черна рокля, дълга до коляното. Ако я облечеш със сандали, получаваш един ежедневен външен вид. Ако обаче сложиш едни страстни токчета, веднага ставаш готова за вечер навън.

Дори, някога там назад във времето обувките да са били просто метод за защита на краката, сега са нещо повече. Задължителен елемент от визията на всяка една дама. Говорим за нужда, не за прищявка. Това няма да се промени скоро.

„Заведи една жена в магазин за обувки и тя ще те обича цял живот!“, шегуват се мои приятели.

Има нещо вярно в това. Просто няма как да си изкривя душата и да не призная, че това на краката ми не са просто аксесоари към тоалета. Това е нещото, което се свързва с моята аура. Свързва се с енергията на моето излъчване. Това определя моята индивидуалност.

Наскоро преоткрих тази женска истина чрез сайт за обувки. Моята страст се срещна с покупката на дамски обувки онлайн. Влюбена съм в него. Има всякакви обувки – цветове, номерация, стилове. Има много снимки, огромен екип, който се грижи за клиентелата. Със сигурност трябва да се запознаете и с присъствието им в социалните мрежи. Марката има над 250 хиляди верни последователи във Фейсбук, което говори само по себе си.

Какво да ви кажа, за някои хора това е мания, други смятат, че е преувеличено. Но с ръка на сърцето мога да ви кажа, че не са никак много нещата, които могат да направят щастлива една жена, както обувките го правят.

Вашият коментар