Ужас!!! Нова потресаваща трагедия сполетя Слави Трифонов!!!

[lightbox_image src=’http://informiran365.com/wp-content/uploads/2013/09/slav4o.jpg’ bigimage=“ title=’Image’]

Нова трагедия сполетя Слави Трифонов. Напоследък рязко зрението на шоумена е отслабнало. Лекарите му са категорични, че той трябва да преустанови напълно или поне драстично да намали участията си в собственото си предаване, тъй като постоянното облъчване на прожекторите и светкавиците буквално унищожават очите му, пише „Всеки ден”.

Оказва се, че черните очила, които Слави Трифонов носеше през последните години вече не могат да го спасят. Това е причината шоуменът да прави нови рубрики, в които да водят неговите колеги сценаристите на „Шоуто на Слави”.
Близки до Дългия твърдят, че ако Слави иска да запази зрението си, ще трябва повече да не застава пред камерите. Лекарите са го посъветвали той да ограничи всякакво подлагане на ярката светлина, било то слънчева или изкуствена.
Слави Трифонов обаче е в депресия, тъй като работата в телевизията е целият му живот. Затова той е взел решението да позволи на колегите си да се изявяват като водещи, но под неговия поглед.
Телевизионерите припомнят, че вероятно камерите и светлините на прожекторите увреждат зрението на водещите, които са ежедневно в ефир. Така например любимият ни водещ Чичко Филипов е виждал трудно дори и в голяма близост пред очите му, той трудно е различавал текста, ако е поставен на 2 метра.

Източник:bgnews365.info