Така се преоткрива себе си! Райна влиза в Биг Брадър,за да намери себе си,а намери и 100 бона!

[lightbox_image src=’http://informiran365.com/wp-content/uploads/2013/11/raina1-1-1.jpg’ bigimage=“ title=’Image’]

Мистерия, сензации и драми съпътстваха влизането на Райна в Къщата на Биг Брадър Ол Старс. Всички знаеха, че Пилето на поп фолка е една от участничките и очакваха да я видят при старта, но тя не се появи.

После се чу, че е отказала да влиза, после пък се чу, че ще влиза. Накрая истината излезе наяве и я узна HotArena.net.

Оказва се, че през цялото време Райна се е „циганила“ за хонорара си и е държала на тръни продуцентите.

Разбира се, нейната версия е друга. Ето какво написа на страницата си във Фейсбук преди малко.

Пътят към 100-те бона

„Може би се изненадахте, че ме виждате тук (пиша това в аванс, но админа на страницата ми ще го сподели с вас в деня на разкриването ми като участник в този риалити формат)…

Не знам откъде да започна, защото самата аз влизам с доста смесени чувства…

Много адреналин и усещане за неизвестност – магнит за натура като моята .

Зная, че хората много се вълнуват от чутото и видяното, знам, че рядко някой търси причините за дадено поведение, и понеже аз се вълнувам повече от второто, реших да рискувам..

„Пътят към себе си“ винаги ме е провокирал…

Не влизам за да създавам „прекрасни“ впечатления за себе си, имам предвид – да правя онова, което се харесва, нито за да променям нечии негативни нагласи спрямо мен или фолка..

Социалната желателност не ми е по вкуса…

Не съм контролиращ тип, не съм и „жертва“…

Няма да рева безпричинно за да предизвиквам симпатиите нечии, защото и това не типично за мен, колкото и печеливша стратегия да се оказва в редица такива формати вече години наред…

Влизам с ясното съзнание, че никой не излиза съвсем „чист“ от подобен формат, но този път влизам с друга нагласа, а именно – непринудена, свободна и тръпнеща за нови предизвикателства…“

Това гласи трогателното послание на Райна в социалната мрежа. И бихме й повярвали, че влиза в Къщата, за да търси себе си, както е написала. Бихме се вързали, ако не знаехме, че хонорарът й е 100 000 лева! Е, срещу 100 бона кой не би се намерил?!

Истината е, че в началото Райна и Нико Тупарев си стиснали ръцете да влезе в Биг Брадър за две седмици срещу по-малко пари, писа „Стандарт“. После обаче грацията преценила, че цената й е твърде ниска и срещу по-малко от 100 бона просто не си струва нервите.

„Пътят към себе си“ винаги ме е провокирал…“, казва целомъдрено Райна. Но вие го разбирайте като „Пътят към 100-те хиляди винаги ме е провокирал“.

Източник:hotarena.net