Шок! ГЕРБ плащат на продуцентите на Биг Брадър да подпират протестите! Вижте как!

[lightbox_image src=’http://informiran365.com/wp-content/uploads/2013/11/skandal-1-1.jpg’ bigimage=“ title=’Image’]

Джийсън, Скалата и Денди с тайна от зрителите мисия да го играят революционери!

Грандиозен скандал с гръмотевични заплахи от разследване надвисва над продуцентската глава на Нико Тупарев. Маститият бос на Биг Брадър е взел крупна сума пари от черните каси на ГЕРБ, за да подпира в предаването си протестиращите срещу правителството на Орешарски. Горещото разкритие направи информатор на Skandalno.net, който по съвместителство е и сценарист в риалити шоуто по Нова тв. Самоличността му ще оставим в тайна от широката аудитория, но ако прокуратурата реагира, то нашия човек в Биг Брадър е готов да им разкаже и подкрепи с доказателства онова, което сподели и пред нас. А именно:Преди три месеца хора от рекламна агенция, която от 4 години работи за имиджа на ГЕРБ, посетили офиса на Нико Тупарев. И предложили на мастития продуцент колосалната сума от 500 хил. лв. Офертата им била в предстоящите два риалити формата „Вип Брадър“ и „Биг Брадър All stars“ Нико да облъчва зрителите с революционни призиви и внушения за „бунтове срещу правителството и незабавна оставка на Пламен Орешарски“.
„Нико взе парите и окото му не мигна. А после на редакционните оперативки ни нареди: Поемаме курс към подкрепа на протестите!, разказва нашия информатор. Неслучайно във Вип Брадър поканихме видния контрапротестър Мишо Шамара, продължава той. Негова контра-теза трябваше да е младият, живял зад граница бизнесмен с десни убеждения Пламен Медаров. Марионетката всъщност влезе в Брадъра с тайна и от самите зрители мисия – да изнерви до лудост и дискредитира рапъра- комунист. Ние допълнително подпирахме този сценарий отвън, като подхлъзнахме Шамара да се яви на детектора на лъжата.
Но Пламен се провали в тази мисия заради кривия си характер и ниска обща култура. В средата на втората седмица Никоизостави тезата си за добрия Гербер Пламен и ментето- комунист Шамара. И ние сценаристите съсредоточихме работата си върху другите сюжетни линии в предаването.
Възложителите на поръчката съвсем естествено останаха недоволни от „пропагандните ни опити“ във Вип Брадър в полза на протестите, а Нико вече беше взел парите… Та се наложи да повторим упражнението в продължението на риалитито „Биг Брадър All Stars“. Там стратегията е следната: Сред 11-те съквартиранти в Къщата отново има лица с тайна от зрителите мисия. Мисия, която продуцентите никога няма да оповестят публично. Киро Скалата, Джийсън Брад Люис и Денди са взели едни добри пари за да разиграят следното театро:
Още с влизането си в Къщата Джийсън дава искра на революцията и протеста, като умишлено се конфронтира с двете Златки.Целта е той да бъде представен като ранобуден студент, идеалист и непримирим борец срещу пошлостта и простотията, уж символизирани от силиконовите плеймейтки. Ролята на Киро и Денди в схемата е да му подсигуряват гърба, да го подкрепят всячески. Ранобудникът Джийсън дава искрата на протеста, авторитетният Киро сформира група, която да го подкрепя, а интелектуалецът Денди облича в дълбок философски и идеен смисъл реакционните действия на Джийсън.
Но за момента не им се получава съвсем идеята. Задачата на Денди е да изкара Златките едва ли не пошли комунистки. Неслучайно на няколко пъти ги квалифицира като комсомолски секретарки, Черната Златка пък я обвини в тоталитаризъм. Двете били неграмотни и прости, а те, видите ли – будни интелектуалци и революционери. Малко трудно ще убедят зрителите в това, особено докато към групата им се числят „светли умове“ като циганката Пенка и простакесата Ели.И Киро преигра в опитите си да се представя като борец срещу „тежката комунистическа диктатура“, наложена в Къщата от Черната и Русата Златка.
Изводът ми е, че Биг Брадър не е телевизионен формат, чрез който могат успешно да се налагат обществено – политически тези и внушения. Той по-скоро събира резултатите от процесите навън и ги представя в умаления свят на Къщата. Затова смятам, че и от този втори опит на Нико Тупарев да облъчва зрителите в полза на ГЕРБ и протестите нищо няма да излезе, завършва нашият информатор, чиято самоличност се пази в редакцията ни.
Източник:Skandalno.net