Притеснително! Галена отново се появи със СИНИНИ по цялото лице и тяло! Вижте снимки!

[lightbox_image src=’http://informiran365.com/wp-content/uploads/2013/11/galena.jpg’ bigimage=” title=’Image’]

Галена се появи на участие силно посинена по лявата буза и към устните, видяHotArena.net.

Белезите се забелязаха и от феновете, въпреки приглушената светлина в заведението. И този път феновете са сигурни, че не е от грима, ами си е плесница.

Дали е така, HotArena.net не може да твърди с такава категоричност, но е факт, че вече започна да става притеснително.

Припомняме, че в началото на пролетта Галена отново се появи в подобен вид на участие. Тогава, освен на бузата, певицата имаше синини по ръцете и ребрата . Малко преди това в медиите плъзна упорит слух за мастит любовник от Сандански и феновете веднага заподозряха, че Галин си е изпуснал нервите върху певицата.

И ако в онзи случай можехме да приемем и версията за по-хард любовна игра в леглото, то сега нещата просто не се връзват.

Галена видимо е насинена по устата, точно както би изглеждала след една звучна мъжка плесница.

Бие ли Галин?

Близки на певицата описват Галин като много грижовен баща и мъж. Вафленият бос силно обичал Галена, а и изглежда твърде кротък и добродушен, за да бие жени.

Според жълти медии обаче причината ДесиСлава да зареже Галин само няколко седмици след сватбата, е именно домашно насилие. Двамата се ожениха много влюбени, вдигнаха пищна сватба и скоро след това мистериозно се разведоха.

Причината така и не стана ясна, като се опитаха да пробутат дежурното „несходство в характерите“. Но още тогава таблоидите подозираха, че Галин я е биел.

„Двамата с Галена са си лика-прилика. Много си подхождат, наистина са един за друг“, коментира ДесиСлава.

Галена не е от жените, които биха търпели домашен тормоз, така че силно се надяваме синините по нея да са следствие на нелеп невинен инцидент.

Източник:hotarena.net