Още падения! Нова трагедия застигна живота на Валери Божинов!

[lightbox_image src=’http://informiran365.com/wp-content/uploads/2013/09/waleri2.jpg’ bigimage=“ title=’Image’]

Личният живот на Валери Божинов се превърна в нескончаема мелодрама, надминаваща дори най – смелите епизоди на „Дързост и красота”. След като преди два месеца се раздели със законната си съпруга заради двойницата ѝ Моника Валериева, сега бе изритан от леглото и на своята тайна изгора.

Това стана ясно, след като разтропаната Моника сама се похвали със своето ново завоевание. Официално тя съобщи, че има нова тръпка в живота, но това не е Валери, човекът дори не е и футболист.

По отношение на Божинов за пореден път заяви, че го познава и уточни многозначително с „доста добре”. Повтори думите си от миналата седмица и допълни, че никога не го е търсила, каквото се е случило между тях е било по негова инициатива.

„Да, в момента аз имам мъж до себе си. Това обаче не е Валери Божинов. Нямам никакво намерение да отричам, че го познавам, но никога не съм търсила каквито и да е контакти с него. Понеже е мъж, е повече от нормално той да предприеме първата стъпка към нашето запознанство. Искам да кажа, че ме намери той, а не аз него”

Валериева намекна, че крепи солидна връзка с депутатския син Павлин Гагаузов. Определи го като добро момче, което изглежда доста добре и е обезпечен откъм финанси. Но и той не бил човекът в нейния живот, а само един добър приятел.

Източник:skandalno.net