Как да откриете точният букмейкър за вас?

[lightbox_image src=’http://informiran365.com/wp-content/uploads/2016/02/kak-da-izberem-bukmeikar.jpg’ bigimage=’http://informiran365.com/wp-content/uploads/2016/02/kak-da-izberem-bukmeikar.jpg’ title=’Как да откриете точният букмейкър за вас?’]

Изборът на букмейкър може да бъде доста объркващ и сложен процес, но ние ще ви улесним значително, като ви дадем няколко практични съвета. Необходимо е да обърнете внимание на редица ключови фактори, като надеждност, качествено обслужване на клиенти, бързи и безпроблемни парични преводи, добри оферти и бонуси и т.н. Нека разгледаме тези фактори малко по-подробно, за да придобиете по-добра представа кои са ключовите критерии, на които трябва да отговаря най-добрият букмейкър.

Лиценз и надеждност

Преди да се впуснете с онлайн залози, е нужно да се уверите, че избраните букмейкъри са напълно легални и надеждни. Проверете в коя държава е регистриран букмейкъра и какво е хазартното законодателство там. Често букмейкърите се регистрират в по-малки държави, за да избегнат високите данъци.

Изтегляне на печалби

Запознайте се с условията за изтегляне на натрупания печалби. Най-добрият букмейкър няма да поставя абсурдни условия и ще гарантира бързо и удобно изтегляне на средства. Повечето български букмейкъри прехвърлят средствата в сметката ви за броени минути, а някои имат срок от 48-72 часа.

Качествено обслужване на клиенти

Надеждните букмейкъри предлагат постоянна и качествена поддръжка, така че клиентите им могат да се свържат с тях по всяко време, да зададат въпросите си и да получат помощ. Вариантите за поддръжка обикновено са чрез директна чат форма, имейл или телефон.

Бонус система и оферти

Проучете внимателно какви коефициенти и оферти предлагат избраните от вас български букмейкъри, както и прилаганата бонус система. Ако не можете сами да се справите ние ви препоръчваме да използвате [highlight style=’cyan’]Internetzalozi.com[/highlight]. Не подценявайте тези фактори и сравнете предложенията, за да можете да се възползвате максимално от изгодните оферти.

Методи за разплащане

Депозирането на средства и изтеглянето на печалби са сред ключовите дейности, затова предлаганите от букмейкърите разплащателни методи трябва да са удобни и достъпни за вас. Надеждните букмейкъри предлагат разнообразие от методи, включително дебитни карти, ePay, електронни портфейли, [highlight style=’cream’]Skrill[/highlight], и т.н. Проучете предварително условията за парични трансакции, за да избегнете неприятни изненади.

Разнообразие от залози

Колкото повече възможности за залагания предлага букмейкърът, толкова по-добре. Разнообразието от залози гарантира по-голямо забавление и повече шансове за печалба.

Предварителното проучване на букмейкърите ще ви спести редица сериозни главоболия и ще ви помогне да изберете най-добрия букмейкър. Така ще можете да се отдадете спокойно на любимите си залози, без да се тревожите излишно.

За да следите актуалните събития от света на хазарта следвайте ИнтернетЗалози.ком в социалните канали:

https://plus.google.com/+InternetzaloziCOM

https://twitter.com/@internetzalozi