Kак да носите бижута в офиса

Направете добро впечатление, като изберете подходящите аксесоари в офиса. Визията за успех включва вашето облекло, лично излъчване и аксесоари. Клиентите и инвеститорите обръщат внимание на детайлите, както правите и вие. Дори и куфарчето, което сте избрали, казва нещо за вас. Следните съвети за избор на аксесоари към вашия бизнес гардероб ще ви помогнат да изглеждате по подходящ начин, твърди palladiumbg.com.

Шалове

Добре е да носите в офиса шалове с вкус. Просто се уверете, че те са аксесоарни шалове, а не зимни. Завържете шала си в един безкраен възел или използвайте възел – устоявайте на желанието да бъдете модерни и го пъхнете в колана си.

Изберете цветове, които допълват цялостния ви външен вид и не се конкурират с него. Намалете размера на бижутата си и пропуснете слагането на огърлица.

Бижута

Избягвайте носенето на големи бижута или комплекти. Обеците трябва да са консервативни и малки. Колиетата не трябва да висят между гърдите, а гривните не трябва да създават шум. Не носете гривни на глезена, а носете консервативен часовник.

Чанта

Цветът на чантата трябва да се съгласуват с цвета на обувките ви. Една хубава чанта трябва да бъде малка, но лесна за отваряне, в случай че трябва да откриете нещо вътре.

Чорапогащи

Чорапогащите трябва да бъдат в неутрален тон и да са в тон а костюма или роклята. Избягвайте да носите чорапогащи с шарки и линии. Носете бутилка с прозрачен лак за нокти в чантата си, за да избегнете бримка, ако закачите чорапогащника.

Куфарчета и портфейли

Предпочитат се портфейли и пред куфарчета и трябва да бъдат в неутрален цвят. Ако вземете куфарче, то трябва да бъде толкова малко, колкото е практично за вашите нужди и изработено от кожа в неутрален цвят.

Ако не се нуждаете от куфарче, не го носете само за визия. Никога не използвайте чанта за пазаруване, чанта за книги или раница вместо куфарче.

Вашият автомобил, друг аксесоар

Вашата кола не е аксесоар, който носите, но това е аксесоар, който вероятно ще използвате за бизнес функции. Винаги поддържайте вътрешността на колата си чиста и без детски играчки в нея.