Голяма гавра! Крадец на телефони преписа номерата от указателя и го прати на собственика!

[lightbox_image src=’http://informiran365.com/wp-content/uploads/2013/12/telefon-1-1.jpg’ bigimage=“ title=’Image’]

Съвестният апаш изпратил на жертвата си всички над 1000 номера в указателя

Изключително куриозен случай се разигра в китайския град Чангша. Неизвестен мъж е задигнал телефон марка iPhone на стойност 440 долара от бармана Жу Бин. Потърпевшият се е прибирал от ергенско парти, когато непознатият е свил мобилното устройство.

Естествено, Бин побеснял заради кражбата. Най-вече заради факта, че в указателя на телефона си имал записани над 1000 номера на близки и приятели. Ограбеният мъж не оставил нещата така, а моментално изпратил няколко заплашителни съобщения телефона си, чиято карта апашът все още не бил махнал. В тях Жу заплашил непознатия, че не знае чий телефон е откраднал, допълнено с призив да погледне имената в огромния указател, който бил и най-необходим на бармана.

Последвалият ход на крадеца бил повече от неочакван. На следващия ден след кражбата ограбеният Жу получил пратка на домашния си адрес. Която съдържала… прилежно преписани всички телефонни номера от мобилното устройство. При това заедно с името на притежателя им и информацията за него. Постъпката на все още неизвестния апаш предизвика широк медиен отзвук. В Китай крадецът дори беше посочен като пример за „будната гражданска съвест“ на обирджиите, предават от manager.bg.

Източник:razkritia.com