5 тайни, които жената и мъжът трябва да знаят един за друг

Всеки ден се срещаме с огромен брой хора. Общуваме с някого, сприятеляваме се с някого, най-често минаваме покрай него. Но с други се опитваме се да изградим връзка.

Каквато и да е целта на тази връзка (еднократни срещи, секс без задължения, перспектива за брак или просто съжителство), трябва да разберем какъв е човека до нас и да го направим възможно най-бързо!

Има 5 тайни, които един мъж и жена трябва да знаят един за друг, споделят от realniistorii.com.

  1. Ревност

Неслучайно това е на първо място. Да бъдеш до ревнив човек е много трудно. В началото всичко изглежда доста приятно и ревността на партньора дори ви ласкае, но е много трудно да бъдеш свързан с ревнив човек дълго време!

Ще сте подложени на постоянен контрол за вашите контакти с други хора, вашата кореспонденция и комуникация в социалните мрежи. Безкрайни размишления, разпити, унижения, манипулации. По-добре е да стоите далеч от такива хора. Често това са неуравновесени, несигурни, затворени хора.

Много хора предпочитат да скрият това чувство. Но твърде честите обаждания и съобщения с въпроси „къде си?“, „С кого си?“ Трябва да ви сигнализират.

  1. Детски травми

Всички психолози казват едно – човешките проблеми идват от детството. Следователно, как ще изгради отношенията си с противоположния пол, колко ще уважава и цени партньора си, зависи от това каква връзка е имал в семейството си. Не само между родителите, но и връзка с децата.

 

  1. Лидерство

Прието е, че ролята на лидер в една връзка се играе от мъж. Но по-често на практика един мъж няма нищо против да отстъпи част от лидерството си на жена и спокойно ще реагира на факта, че тя ще определи къде да отиде и какво да прави сама в свободното си време.

 

  1. Общуване

Човек обича да говори за себе си повече, отколкото да слуша друг. Но по-често това се случва в началния етап на запознанството. В процеса на общуване човек става по-интересен за нас и ние се стремим да научим колкото се може повече за него.

 

  1. Промяна

Колкото и идеален да ни изглежда нашия партньор, все пак ще открием някои недостатъци в него. Естествено е, че ще се опитаме да го променим по начина, по който смятаме, че ще бъде по-добре на първо място за себе си. Това се отнася както за жените, така и за мъжете.