5 неща, които тя не ти казва

Жените са склонни да имат репутация на много приказливи, защото позволяват на емоциите и вътрешните им мисли да се показват твърде лесно. Въпреки това, въпреки че приказват твърде много, има много неща, които жените всъщност не споделят, споделят от realniistorii.com.

Тя има допълнителни доходи.

Много жени намират все повече начини да вкарат допълнителни пари в своите банкови сметки. Но те невинаги споделят със своите партньори за новия си втори източник на доходи.

И не се страхува да го похарчи

Жените може да разкрият някаква информация за личните си финанси, но често пъти те не ви дават пълната картина, особено когато имат навика да си купуват неща като дрехи или козметични продукти.

Тя знае къде иска да яде.

Често срещан, но дребнав спор, който се появява в много отношения, минава през избора на ресторант за обяд или вечеря. Стереотипът е, че жените никога не могат да решават къде, но в действителност, през повечето време тя всъщност знае точното място.

Тя не иска вашето честно мнение за това как изглежда.

Когато дамата на живота ви пита за това как изглежда, вероятно тя просто пробва да повиши доверието, а не се интересува за вашите честни, критични мисли. „Никога не отговаряйте на въпроса„ изглеждам ли дебел в това? “ по никакъв начин, различен от „Изглеждаш страхотно,“

„Една жена винаги знае как изглежда. Няма абсолютно никакъв шанс тя да иска вашето честно мнение. „

Понякога тя просто иска да слушате.

В определени ситуации, всичко, което тя иска, е отзивчивото ухо на партньора си, а не решаването на проблеми. Вместо винаги да се опитва да оправи това, което се случва, нека я изслуша и да й даде емоционалната подкрепа, която търси.

Знанието от какво се нуждае вашият партньор по това време е ключът към здравата комуникация.

Всеки се нуждае както от емоционална подкрепа, така и от практическа помощ. Нито един не е прав или грешен, по-добър или по-лош. Номерът е да знаете какво е необходимо във всеки даден момент и да намерите правилния баланс за слушане и помощ.