Очаквайте изневяра, ако чуете това от партньора

Може и да ви се струва несериозно, но често репликите на партньора издават намеренията му, съобщават от vijde.com.

„Не мисля, че сам по себе си бих считал това за изневяра.“

Рядко партньорите водят ясен и честен разговор за това какво точно поведение смятат за изневяра и това понякога води неволно до изневери. Ако искате вашият партньор да остане верен, важно е да седнете с тях и да изясните какво точно означава „изневяра“.

„По кое време мислиш, че ще се прибереш тази вечер?“

Някои съпрузи просто искат да знаят кога съпругът или съпругата им се прибират, защото нямат търпение да ги видят. По-малко почтените съпрузи обаче могат да се застраховат, защото искат да знаят колко време им остава да се промъкнат или да проучат идеята да бъдат с някой друг

„Защо тази вечер не опитаме нещо ново в леглото?“

Ако вашият съпруг търси начин да промени нещата в спалнята, това може да е индикация, че намира настоящата ситуация за непълноценна и незадоволителна. И макар че е добре, че все още се опитва да спаси отношенията, които имате, това също може да е знак, че партньорът ви обмисля да намери удовлетворение на друго място.

„Нека опитаме нова поза тук.“

Отново, това, че партньорът ви да опитва нови неща в леглото, не е непременно нещо лошо. Но ако изведнъж се появява в спалнята с движения, които никога не сте виждали досега, може да искате да разпитате какво или кой му дава тези идеи.

„Просто чувствам, че не ме оценяваш.“

Несигурността на човек може да се намеси в отношенията им по много различни начини. Не само несигурният човек ще постави под въпрос дали е достоен да за връзката и ще създаде проблеми, които не съществуват, но често пъти ще търси признание и на други места, включително чрез изневери.

„Все още ли ме смяташ за привлекателна?“

Трудно е да имаш здрава връзка, когато мислите ти непрекъснато ти казват, че си твърде дебел или твърде грозен, за да бъдеш обичан от някого, камо ли някой толкова невероятен, колкото любимия ти. И когато някой е твърде несигурен, за да обича тялото си, той може да потърси външно признание и не само от партньора си.