Никога не обличайте това във офиса

Някои офиси имат свой задължителен дрескод, който се спазва от всички. Има и такива, които не са определили с какво да се обличат служителите, но все пак трябва да има някаква граница и да не привличаме вниманието с предизвикателна визия.

Пайети

Винаги, когато се съмнявате, пропуснете пълния блясък: Ще изглеждате така, сякаш сте се подготвили за новогодишната нощ, отколкото желаете да присъствате на срещата на борда в понеделник сутрин, дори ако го правите интелигентно.

Свръхвисоки токчета

Макар че може да искате да носите 100mm черни токчета на Лобутин със своя лъскав нов костюм с панталон, още в началото ще се превърнете в нещо по-глупаво от това. Шикът, който си мислите, че показвате, всъщност е липса на вкус.

Топ

Можете да си измислите идеалното извинение да напуснете офиса за ранна тренировка, но това не означава, че трябва да стоите в офиса с екипа за тренировка. Не защото коремът ти не е сладък.

Джапанки

Въпреки че са удобни, те не са подходящи за работа. Като за начало те са неудобни за пътуване, да не говорим за ефекта, ако използвате обществен транспорт, но те са шумни и ще цапат краката ви. Те са твърде обикновени, за да се съчетаят с офис облекло. Оставете тези плажни обувки за плажа и изберете удобен чифт затворени обувки.