Не ви е комфортно у дома? Потърсете негативната енергия!

Как да разберем, че има негативна енергия в дома ни? Лошо токсично нещо, за което напълно забравяме и то се отразява на енергията на къщата. Може да е дългогодишен подарък от човек, който е починал при странни обстоятелства или с когото връзката ви е била враждебна? Или може би завистниците поставят това нещо без ваше знание изобщо? Или може би не става въпрос за неща, а за минали събития или мисловни форми, които са наводнили пространството на къщата и ви вредят?

Има много прост начин да разберете дали има отрицателна енергия в къщата или не, споделят от istinskiistorii.com.

Когато излизате от дома си, се чувствате по-добре. Когато влезете в стаята, положението се влошава. Като детска игра на „горещо-студено“.

Един известен ветеринарен лекар описа случая на куче, което вече умира от висока температура – болестта не може да бъде открита, а кучето вече умира от температурата. Ветеринарният лекар опита всички възможни средства, нищо не помага. И отчаяният лекар заповяда да изведат кучето на улицата, да го пуснат на чист въздух.  Домакинята със сълзи отнесла кучето на двора. И температурата веднага спаднала. Животното оживло пред очите им!

Щастливата домакиня внесла домашния любимец у дома. Десет минути по-късно температурата отново започнала да се повишава. Отново изкарали кучето навън и то отново се свестило и дори се вдигнало на крака. Това се повторило още два пъти. И домакинята си спомнила, че в дома ѝ идвал лош роднина, който донесъл одеяло като подарък. Пил чай и внимателно погледнал кучето. Жената сложила одеалото в леглото на кучето си. Било странно – този роднина бил много стиснат, никога не давал нищо. Господарката на кучето изхвърлила одеалото в кошчето и час по-късно кучето тичало из апартамента.

Това се случва не само с кучета. Случва се бебето да не спи и да плаче, аз самият съм бил свидетел на много случаи. А на улицата в детската количка сладко заспива.

В едно семейство тийнейджър започнал да продава забранена отвара. Родителите дори не подозирали какво прави детето им. Или не искали да подозират? Но започнало да ги мъчи глаовболие, щом прекрачвали прага на къщата. Когато синът бил арестуван, главоболието изчезнало.

Или съпругът изневерява на жена си. А вкъщи и двамата съпрузи изпитват изключителна слабост, не можели да направят нищо. Но на парти или в хотел всичко вървяло добре. Или на работа, здравето се нормализирало. Оказва се, че съпругът тайно водел  любовницата си в къщата, докато съпругата му била в командировка.

Това е много прост начин да разберете дали има отрицателна енергия в къщата или не. Ако в дома си човек се чувства по-лошо, отколкото извън него и необходимостта да се прибереш вкъщи е бреме, там няма почивка, въпреки че всичко изглежда нормално. Трябва да седнем и да помислим: каква е причината?