Най-подходящите процедури за масаж за всяка зодия

ОВЕН

Овенът натрупва най-голямото напрежение около зоната на главата, а непрекъснатото излитане на милиони идеи и мисли. Най-добрият и приятен масаж на масата е маса на лицето, която има специален фокус върху зърното на слепоочието. Широта – бавното капене на маслото на третото около в средата на годината е особено успокояващо за Овен.

ТЕЛЕЦ

Никой не се наслаждава на лечебното влияние на човешкото докосване толкова, колкото тактилния Телец! Когато Телецът е притеснен, напрежението стига до врата и лицевата област. Телецът се възползва най-много от бавни и дълги маси на врата и лицето. Масажите с аромати отпускат Телеца.

БЛИЗНАЦИ

Близнаците управляват раменете и ръцете. Те могат да освободят много стрес чрез масаж на ръцете, частна част от шията и раменете. Близнаците притежават чувствителна нервна система, следейки леки масажи с успокояваща музика по цялото тяло, може да успокоя нервите им.

РАК

Искате да управлявате всички течности в тялото, а също и да не допускате доминиращи и нежелани средства, които са много по-големи и по-специално от тези, които се нуждаят от помощ. Освен това масата на стомаха също облекчава болка в стомаха, която е друга чувствителна област.

ЛЪВ

Лъвът създава най-голямото напрежение около горната част на гърба и гръбнна стълб. Безбройните Лъвове имат проблеми с гърба и те трябва да развържат тези възли с дълги маси.

ДЕВА

Дева е знак за най-чувствително здраве от всички. Те имат чувствителна кожа и обикновено трупат токсини лесно. Случайни детоксикиращи обвинения, които се изхвърлят, може да направят чудеса за тях. Опитайте обвинението от кал от Мъртво море, което елиминира натрупаните токсини. При масажната терапия те трябва да се фокусират върху средната част на гърба.

ВЕЗНИ

Везните със склонни да събития напрежението около долната част на гърба. Дълбоките тъкуни масажи в тази област, съчетани с правилната поза, могат да правят чудеса за тях! В същото време може да се наложи много от масата на главата, която се управлява от противоположни знаци.

СКОРПИОН

Най-чувствителни части на Скорпиона са вътрешните и външните сексуални и отделителни органи! Как ги масажирате?! Намигване, намигване! Танциране, чувствителни масажи могат да се използват много изцелителни за Скорпион. Скорпионът управлява и енергията на кулатини в основата на гривна, а също така и стимулирането на центровете в опасност чрез горещи камъни или директно докосване може да бъде изключително успокояващо и балансиращо за тях!

СТРЕЛЕЦ

Стрелецът управлява задните части и бедрата, които са много напрегнати и мускулни или нервни възли. Никой не се радва и ползва от масажа на седалището и бедрата като истинския Стрелец! Дълбокият мускулен масаж е много успокояващ за тях! Приложете повече натиск!

КОЗИРОГ

Козирозите са склонни да втвърдяват сухожилията, костите и мускулите с възрастта. Те ще се възползвате от правилното пукане на костите, разтягането на мускулите при тайландския масаж! Козирогът е знак за охлаждане, така че да се масажира със затлъстяване или обвинение, което е чудесно за благосъстояние.

ВОДОЛЕЙ

Водолеите имат много чувствителна нервна система, заради Водолей управлява електричеството в тялото. Горещи камъни, поставени в чакрите и енергийните центрове на тялото, възстановяват равновесие на електрическите токове и възстановяват напрежението и времето от време на време. Глезените и прасяците са зона за събиране на напрежение, така че масажирането им е от голяма полза.

РИБИ

Никой не обича да се насладите и се възползвате от добрата маса на краката, колкото Риби! Който управлява краката, когато има енергийни точки за всички органи в това състояние – точно както е посочено по-долу. Рефлексологичните масажи са изключително релаксиращи и ефективни за тях! Също така управлявате лимфите, дългите лимфни масажи с чудотворни за тях!