Как да изберем бижу за подарък в унисон със зодията

Всички вероятно биха се съгласили на факта, че бижутата могат да бъдат фантастичен подарък при всякакви поводи. Но повечето пъти не сме сигурни какъв тип бижута да подарим. Звучи ли ви  познато? Е, какво ще кажете да подарите бижута според зодията. Уверяваме ви, че вашата идея за подарък за бижута ще проработи във ваша полза, споделят от palladiumbg.com!

Бижута за Телец

Телецът е практичен по същество, но въпреки това се предава понякога и е привързан към материалистичните неща в живота. Той винаги търси модерни бижута и ги съчетава с класически артикули. Те са крайни и могат да изберат от деликатни бижута до ексцентрични модели. Телецът е земен знак и следователно трябва да носи камъни в жълт оттенък, било то топаз или кехлибар. Бижутата могат да бъдат изработени от злато, сребро или мед

Бижута за Близнаци

Близнаците имат енергична и позитивна личност и ще предпочетат бижута, които ги карат да изглеждат по-млади. Те не обичат да залагат на изящни модели, въпреки това понякога се възхищават на деликатен дизайн като пеперуда и звезди! По принцип всичко, което е странно, цветно и искри ги впечатлява! Близнаците са остроумни и комуникативни и обичат да общуват и чрез своите бижута. Ето защо те избират бижута като гривни от колиета. Подарете на Близнаци бижута, които са подходящи за повече от един повод и той / той ще бъде щастлив! Лилавото е късметлийски цвят за Близнаци и те често предпочитат аметист, съчетан със сребро.

Бижута за рак

Забравете за бюджета, когато подарявате бижута за рак! Те са хората, които са изключително сантиментални и вярват в „Завинаги и винаги!“. Раците обикновено се вкопчват в нещата и емоциите и всъщност никога не ги пускат. Уверете се, че вашият подарък е добре обмислен и има емоционална стойност за него. Те ще ценят бижуто завинаги. Заложете на изумруди и висулки от лунен камък и пръстени, за да зарадвате своя приятел Рак!