Какво могат да кажат за нас любимите ни обувки

Подобно на повечето модни и козметични елементи, обувките, за които носите, могат да кажат много за това какъв човек сте. Избраните от вас обувки подсказват за вашето ежедневно настроение, но често говорят и за вашите хобита и интереси. Обувките са, в края на краищата, броня, с която можем да защитим краката си, както и това, което ще направи деня ни успешен.

  1. Боти

Пускате се по течението и виждате къде ви води животът. Независимо дали става дума за музикален фестивал в средата на нищото или за Европа с еднопосочен билет, вашата прекрасна личност ви вижда постоянно с приключения в очите. С ботите на краката си , вие сте готови да поемете какъвто и да е животът, който може да ви връхлети.

  1. Обувки с високи токчета

Вие смятате себе си за сериозен човек, но все още сте голям глупак в сърцето си. Всеки път, когато сте имали интелектуален разговор с напълно непознат в бара, изпращате на приятелите си стотици глупави самолюбиви лица на Snapchat през цялата нощ. Работният ви живот е много професионален, но след като имате любимия си чифт обувки, отивате направо да се забавлявате. Обичате балансирано съществуване.

  1. Равен сандал

Ако често носите равни сандали, най-вероятно искате да сте активни и да стоите на крак. Въпреки че имате работа в офиса, предпочитате да говорите лично с колегите си, вместо да ги обстрелвате с имейли или да им викате от бюрото си. Вие сте истински екстроверт и получавате енергия от другите.

  1. Високи ботуши до бедрото

Някои от знаменитите ви идоли са Дженифър Лопес и Бейонсе. Високите ботуши до бедрата излъчват съблазнителни качества и секси силует, а вие страдате, че не можете да ги носите на работа или дори да излизате за кафе, без да се чувствате като кралица. Обичате силно мартини, но харесвате също толкова черно кафе.

  1. Обувки с платформа

Ти си истинско момиче. Колкото и да мразиш да си признаеш, ти обичаш нещо розово, нещо с пом пом и всичко, което ти напомня за любимите ти книги с стикери на Лиза Франк от началното училище. Платформите ви осигуряват стабилността и фокуса, от които се нуждаете, за да преминете през деня, а не да се разсейвате от видео клиповете на кученцата в YouTube.

  1. Високи кецове

Обичаш класиката. От закуска на Одри Хепбърн в Тифани до ватирана чанта Chanel, давате всичко за изтънчеността и елегантността на традиционните продукти. Когато става въпрос за кецове, няма нищо по-класическо от високите модели. Вие ги съчетаватe с всичко – от дънки и тениска до официална коктейлна рокля. Тези кецове са основна част от вашето ДНК.

  1. Равни обувки

Всяка сутрин избирате тоалета си на базата на това, което ще бъде най- удобно. Въпреки че обожавате токчетата, просто не можете да ходите с тях. Затова, вместо това стигате до решението за равните обувки. Те по-добре улавят тази щастлива личност, която ви кара да се смеете, докато плачете, и се катерите по мебелите, за да уловите идеалната поза за една снимка.