Каква е разликата между спортния фен и спортния фанатик

Каква е разликата между спортния фен и спортния фанатик? По дефиниция първото значи “ентусиазиран последовател на даден спорт или спортен отбор”. Второто е “човек с екстремен ентусиазъм към спорта или някой конкретен отбор”. На пръв поглед разликата между двете е много малка и разграничителната линия е тънка. Това не е точно така. Нека да проверим ние от кои сме.

Фенът ще има любим отбор, който ще следи, когато времето му позволява. Ще знае интересни факти и част от историята му.

От друга страна фанатикът живее с мисълта за любимия си тим. Той ще знае всичко за него. Ще познава спорта в големи детайли – играчи, правила и всичко останало. Ако вие сте един такъв човек, може да си направите Ефбет регистрация, за да опитате да спечелите пари от знанията си за спорта. Той организира времето си, така че да може да следи любимците си, по възможност на живо. Постоянно следи новините в медиите. Няма как да пропуснем и огромния телевизор, който заема половината стая. Диванът трябва да е голям и удобен, а ако такъв липсва, той ще е замемнен от райски фотьойл.

Често спортните фанатици се събират да гледат мачове заедно. Оборудват се с достатъчно храна от рода на чипс, пица, бургери и прочие. Напитката задължително е газирана, а още по-задължително е да е студена бира. Последното важи и за феновете. Кой не обича бира?

Другата голяма разлика е в количеството фен артикули, с които двата типа хора разполагат. Говорим за тениски, шалове, шапки, цели спортни екипи, стикери и какво ли още не. Големите запалянковци ги носят и в ежедневието си, не само докато гледат мача. От всеки артикул имат всички възможни видове, по няколко бройки. Имат и такива, които са с колекционерска стойност. Събират адски много автографи и снимки с най-важните за тях играчи. Ако търсите букмейкър за истински фенове, то имате нужда от Регистриране в Efbet.

И не на последно място, ако фенът може да се разочарова от лошото представяне на спортистите, които обича, то фанатикът защитава емблемата в добро и лошо.

И двете си имат своите предимства и недостатъци. Вие в коя група попадате?