Ваканцията, която заслужава всеки знак от зодията

Ние всички се нуждаем от време, прекарано далеч от нашите компютри, далеч от стреса на работата и семейството и всичко останало в живота, за да се свържем отново със себе си и хората, които обичаме! И какво по-добро от едно пътуване, за да се измъкне от всичко това.

Овен

Вие винаги се гмуркате в работата и живота с удоволствие. Вашите идеи за почивка: да бъдете заобиколени от най-добрите си приятели на място, където знаете, че е възможно да се изживее приключение!

Телец

Знаем, че не сте от типа хора, който излизат в непознатото и предпочитат удобствата на познатото. Но това не означава, че не можете да излезете и да видите нови места. Бъдете турист в собствения си град!

Близнаци

Близнаци, ние знаем, че сте просто един пакет от енергия, който не може да бъде овладян и това означава, че  Европа е идеалното място за вас!

Рак

Имаш едно от най-големите сърца. Където и да отидете и когото и да срещнете, не показвате нищо друго освен грижа и внимание за всички около вас.

Лъв

Ти си уверен в стила си и начина, по който се обличаш. Така че модните улици на Париж са там, където трябва да бъдеш. Похапнете вкусен кроасан или някакви изящни френски макарони под сянката на Айфеловата кула и със сигурност ще бъдете в центъра на вниманието.

Дева

Интелигентна Дева, имате жажда за знания и желание да разберете всичко. Обичаш да се справяш със загадките, така че може би ще се насладиш на  корабен „Мистериозен круиз“ .

Везни

Социална пеперуда Везни, имате уникална възможност да се сприятелявате навсякъде и по всяко време. Качете се в самолет и се отправете към Нова Зеландия.

Скорпион

Знаем колко невероятно сте независими и как предпочитате уединението през повечето време. Но имаш любознателен ум. Така че за следващата си ваканция прескочете самолет до Амстердам, странен град с богата история, който е перфектен за разглеждане на велосипед. Това означава, че няма никакви неприятни разговори с непознати в обществения транспорт. Точно така, както искате.

Стрелец

Стрелец, жаждата ви за приключения винаги ви принуждава да отидете там, където ви водят краката. Така че сега, вместо краката си, скочете в колата си и направете импровизирано пътуване.

Козирог

Винаги се опитвате да се подобрите (по-умни, по-талантливи и т.н.) Защо не направиш пътуване до столицата? Посетете различните музеи и галерии. Ще обогатявате ума си и ще се забавлявате.

Водолей

Вие сте свободен дух, който обича да учи и да се запознава с нови и интересни хора. Можете да разгледате руините на маите в джунглата и да се сприятелявате с някои риби в кристално сините води на близкия бариерен риф.

Риби

Художествени Риби, през повечето време се съмнявате в себе си. Имате тайна приключенска ивица, която е предизвикана, когато сте с някой, който е също толкова страстен. Затова вземете най-смелите си приятели, качете се на самолет и се отправете към Стокхолм, Швеция . Описан като един от най -безопасните градове в света, Стокхолм ще ви накара да се почувствате перфектно с леки закуски в кафенетата и да се разхождате по калдъръмените улички на стария градски район, известен като Gamla stan .