Защо да ползвам застрахователен брокер ?

[lightbox_image src=’http://informiran365.com/wp-content/uploads/2014/07/zastrahovatelen-broker-1-1.jpg’ bigimage=’http://informiran365.com/wp-content/uploads/2014/07/zastrahovatelen-broker-1-1.jpg’ title=’Застрахователен Брокер’]

Защо да ползвам застрахователен брокер

Решили сте да подсигурите бъдещето на себе си и на семейството си като се застраховате? Искате да защитите и имота си срещу природни бедствия? Само дето не смогвате да проверите всички варианти на застраховки, които се предлагат на пазара.
Не е и нужно. Накрая ще се окаже, че сте изразходвали твърде много време без да намерите подходящите за вас застраховки или че сте сключили сделка, чиито параметри не са най-изгодните за вас. По-добре се обърнете за съдействие към застрахователен брокер. Неговите услуги ще ви донесат само полза.

Познава отлично пазара
Независимо дали става въпрос за [highlight style=’cyan’] застраховки[/highlight] живот, имуществени застраховки, автокаско и гражданска отговорност, туристически застрахователни продукти, застрахователният брокер знае какво предлагат застрахователните компании. Това му помага да ви предложи продукти, които са максимално изгодни за вас.

Той има интерес вие да си купите изгодна застраховка
Услугите на брокера са напълно безплатни за вас. Той не е обвързан с една конкретна застрахователна компания, а получава пари от тази, в която се застраховате вие. За него е важно вие да останете доволни, защото може да се върнете при него за друг тип застраховка или да го препоръчате.

Поема административните грижи около застраховката
И то не само при подписването, но и след това. При промени в застрахователния договор, падежи и т. н.

Защитава инересите ви, ако възникне застрахователен спор

Решите ли да сключвате застраховки от какъвто и да било тип, обърнете се към застрахователен брокер. Той ще ви предложи не само стабилни компании като
MetLife например, но и наистина най-изгодните за вас продукти.