Вижте какви ТЪЖНИ истории разказа сестрата на УБИТАТА пред МОЛ-а Съни !!!

[lightbox_image src=’http://informiran365.com/wp-content/uploads/2013/07/Image_2146257_126-300×224.jpg’ bigimage=“ title=’Image’]

Сестрата на загиналата в сряда вечерта на „Цариградско шосе” Станислава Асенова разказа, че тя винаги е приемала твърде емоционално новините за убити при катастрофи хора по телевизията, пише bgdnes.bg

Двете сестри плачели и преживявали дълбоко всяка нелепа смърт на невинен човек по пътищата на страната, без да знаят, че подобна участ ще сполети и едната от тях.

Два дни след зловещата трагедия Кристияна все още не може да приеме ужасната новина за смъртта на любимата й Съни. Тя се обърна към всички хора във Фейсбук, познавали сестра й, призовавайки ги да не плачат, а да мислят за нея единствено с любов. Тя направи и друго обръщение, но този път към медиите, молейки ги да не притесняват излишно семейството й в този толкова тежък момент, а единствено да отразят обективно ужасната ситуация, показваща абсурдите на родната ни действителност.

Станислава Асенова беше блъсната в сряда вечерта от пияния таксиметров шофьор Михаил Куртев на автобусната спирка пред The mall в София. Тя е обърната с гръб, когато е изненадващо ударена заедно с още 11 човека от автомобила на Куртев. Впоследствие е откарана в Окръжна болница, но лекарите не успяват да спасят живота й.

Източник:razkritia.com