Ваня Червенкова с ЕКСКЛУЗИВНИ признания и разкрития от къщата на „ВИП Брадър“ !!!

[lightbox_image src=’http://informiran365.com/wp-content/uploads/2013/11/vanq-1-1.jpg’ bigimage=“ title=’Image’]

Ваня Червенкова бе гост на Гала преди минути и не спести нито критиките си, нито пък похвалите. Желязната лейди захапа екипът на „На кафе“ и освен Мира и Ирина Флорин сипа с големия черпак и на Лияна, видя HotArena.net.

Мама Фотка започна доста смело интервюто си. Попита Гала дали екипът й носи бронежилетки, тъй като Джуджи е попитала в лайв на „ВИП Брадър“ „Не се ли страхувате от тази жена“, което било насочено към бизнес дамата.

Русокосата ко-водеща се опита да орповергае чутото и откликна само с „Не съм казвала подобно нещо“.

Освен, че Ваня хвърли кал върху Мариан, Мира, Пламен и Ирина Флорин, към които не таеше добри чувства и в Къщата, тя се изказа доста остро за Лияна.

Според нея е било супер унизително да разправят, че с Кюрпанов са приятели и тя да позволява той да я опипва по интимните й части. „Детето й я гледа, не биваше да се случва това пред очите му. Мариан ще замине за Америка и после какво ще стане? Лили ще излезе леката жена…“, заяви гранд дамата.

Тя сподели още, че Тервел Пулев в останал много обиден от това, че не се е класирал по-напред на финала. Бил е разочарован как е представен като участник – главно с идилията му с фолкаджийката.

Червенкова по повод на това отсече, че не е трябвало само боксьорът да поема вината за случилото се помежду им, защото Лияна е била тази, която е ходила в неговото легло, а не той в нейното. „Ако ходеше през деня при него, никой нямаше да каже нищо. Но това ставаше в няколко поредни нощи и все в неговото легло“.

Като цяло Мама Фотка заяви, че не се е случило кой знае какво между тях.

Източник:hotarena.net