Ужас !!! Нова УЖАСНА ТРАГЕДИЯ сполетя Росен Петров!!!

[lightbox_image src=’http://informiran365.com/wp-content/uploads/2013/09/rosen.jpg’ bigimage=“ title=’Image’]

Росен Петров бил преджобен в центъра на Париж, докато бил на сто метра от Министерство на правосъдието.

Водещият щял да изгуби сума  над 10 000 евро, но поради  уменията си, които придобил навремето  в милиционерската школа в Симеоново успял да  обезвреди нападателя си. Той се разхождал из Париж с типичния вид на бай Ганьо, скъпи дрехи от големи дизайнери, които му стояли като на свинче звънче.

Защото нямал самочувствието и осанката на парижани и ги носел някак по български и зяпал някак по български. Местен крадец веднага различил с опитното си око богатия турист, който се правел на това, което не е, но със сигурност имал парички.Той го приближил, попитал го от каква националност е и като разбрал, че е българин, сияещо възкликнал. България? Стоичков? Футбол? И насред тротоара започнал закачливо да го тупа по рамото,  да се прави, че рита топка, да се увърта около него и да демонстрира голям патос и въодушевление.

Росен усетил, че оня го опипва, докато дружески го тупа по рамото  хванал ръката му миг преди натрапникът да му измъкне портмонето с джобните пари. Крадецът хукнал да бяга, а водещият бил горд от себе си, че е предотвратил кражбата. Оглеждайки документите си обаче видял с ужас, че му няма кредитната карта. Тъкмо се чудел как да реагира и благородният обирджия се върнал и му подал картата обратно. Казал му, че се радва, че е такъв мъжкар и не се е развикал за помощ пред полицаите и не го е посочил с пръст. Поклонил му се и изчезнал. Петров останал смаян на площада известно време, после си тръгнал.

Източник:skandalno.net