TOP 3 на най-големите печалби от Бет365

[lightbox_image src=’http://informiran365.com/wp-content/uploads/2016/07/Bet365-registratsiya.jpg’ bigimage=’http://informiran365.com/wp-content/uploads/2016/07/Bet365-registratsiya.jpg’ title=’BGBETS’]

Несъмнено сте чували за хора, спечелили колосални суми от залагания. Задавали ли сте си, обаче някога въпроса какви са най-големите суми, печелени от залагания? Със сигурност би Ви било интересно да узнаете. Затова, на Вашето внимание представяме ТОП 3 на най-големите печалби направени от залагания в дъждовната Англия!

3. 272 хиляди паунда

Подобна сума звучи доста впечатляващо, нали? Малкото състояние е било спечелено в Англия, преди около десетилетие. Още по-интересното в случая е, че огромната печалба идва след залог на стойност малко над 2 паунда и смели прогнози от страна на играча. След направения удър, късметлията е пожелал да остане анонимен и си е прибрал наградата без шум и медийни изяви.

2. Половин милион паунда

Джакпотът е бил ударен от футболен фен през 2001-ва година, след първоначален залог от 30 паунда. Това, обаче далеч не е първата спечелена крупна сума от страна на късметлията. Две години по-рано, същия човек печели 157 хиляди паунда! Звучи невероятно, но е факт. Спечелилият не е редове играч и прави залози само от време на време.

1.  Почти 600 хиляди паунда

Всъщност, точната сума е 585 143 пануда и е спечелена след залог за 85 паунда. Печалбата е „ударена” през 2011 г., а големият късметлия се е възползвал от правото си да остане анонимен.

Ако и Вие искате да изпробвате късмета си в света на онлайн залаганията направете го в [highlight style=’peach’]Bet365[/highlight]! Да си направите bet365 регистрация в онлайн платформата няма да Ви отнеме повече от няколко секунди, след което веднага може да пристъпите към играта! [highlight style=’default’]Bet365 България[/highlight] е букмейкърът с най-високи коефициенти, за спортни залози. С него, гарантирано няма да сгрешите, съветват специалистите от BGBets.  Опитайте късмета си и може следващият път и Вие да сте в класацията за най-големи, спечелен залози!