Тайната на Агент 007 за богаство и късмет

Агент 007 е толкова известен, че вече няма как да го наричаме таен агент. Той е любимец на жените, справя се с лошите за секунди и винаги печели в залите на греха. Виждали сме го на много маси за игра, с мартини в ръка, постигайки голям успех.

Има няколко неща, които експертите са забелязали:

Едно от тях е, че играта на Бонд е Бакара. Той играе на нея в пет филма от поредицата. Това е занимание на доста от най-големите в сферата, които покоряват върховете от Монако до Макао.

Друг пръв приятел на Бонд са зарчетата. В „Диамантите са завинаги“ той успява да спечели 50 000 долара в рамките на минута. Нещо, което в реалния живот може да се случи само в онлайн казино.

Във филма с Даниел Крейг от 2006 пък, Бонд залага на картите. Не само успява да се сдобие с невероятен Астън Мартин, но и завидната сума от 115 000 000 долара.

В 12 от всичките 22 филма за Бонд, агентът влиза в зала за игри и ги прави на луди и щастливи. Той успява да се възползва от уменията си и късмета си едновременно.

Винаги обаче играе умно. Когато е изморен или пийнал, той винаги се оттегля. Този детайл е особено забележим в книгите на Флеминг.

Вашият коментар