Съвети за правилния избор на врати

[lightbox_image src=’http://informiran365.com/wp-content/uploads/2016/07/Patio_Door_4.jpg’ bigimage=’http://informiran365.com/wp-content/uploads/2016/07/Patio_Door_4.jpg’ title=’БОРМАН’]

Поръчката на нови врати изглежда лесна работа, поне на пръв поглед. Всеки сблъсквал се с това начинание, обаче ще Ви каже, че това въобще не е така! Поръчката на нови врати е особен момент, с много тънкости, за които е добре да сте подготвени. С цел да Ви спестим излишни главоболия подбрахме най-важните неща, които трябва да знаете преди да поръчате врати в София!

Изберете правилно момента

Традиционно, подмяната на вратите е част от ремонт. За съжаление, повечето хора тръгват „на лов” за [highlight style=’beige’]врати София[/highlight], когато ремонтът им е почти завършен или направо финализиран. Независимо дали става дума за [highlight style=’cyan’]интериорни врати София[/highlight] или входни врати изборът им трябва да бъде направен преди началото на ремонта. Специалистът, който ще посети дома Ви, за да вземе размерите на вратите трябва да бъде запознат, с това какви ремонти дейности планирате. Така ще може да даде важни насоки за майсторите. По този начин ще си гарантирате, че монтажът на вратите ще бъде извършен безпроблемно и няма да ви се налага да правите нов ремонт, след поставянето им.

Запознайте се със сроковете

За изработката на всички интериорни и входни врати в София има срок. Няма как да мислите, че производителите държат всички врати на склад. И все пак, повечето хора мислят, че като отидат до магазина днес, ще имат врати в дома си утре. Стандартния срок за изработка на БОРМАН врати в София e в 30 дни.

Всеки сантиметър е от значение

В случай, че предпочитате сами да вземете мерките за новите си врати, уврете се че го правите по правилния начин. Измерете внимателно разстоянието от касата до земята, както и широчината между страничните первази. Отделно, премерете колко е висока и широка самата врата. Това е най-важният момент от поръчването на врати в София. В случай, че се налага повторете мерките си, за да сте сигурни, че те са точно. Не забравяйте, че дори 1 сантиметър разлика може да е решаващ!