Стана му тъжно на Бареков! Заведоха дело срещу него!!!

[lightbox_image src=’http://informiran365.com/wp-content/uploads/2013/11/barekov.jpg’ bigimage=” title=’Image’]

Николай Бареков ще бъде изправен пред съда по обвинение за клевета! Срещу журналиста е подадена жалба не от кого да е, а от скандално известният олигарх Иво Прокопиев. А сумата, за която ще бъде съден репортерът, е рекордните един милион лева!

Причината Прокопиев да си потърси правата в съда срещу имащия намерение да влезе в политиката Бареков са четири поредни издания на предаването “Гореща точка”, излъчени миналата година през юни месец. В тях Бареков нарежда името на собственика на “Икономедия” редом до имената на Алексей Петров, Огнян Донев и Любомир Павлов станали печално известни с конфликтите си с Делян Пеевски.

Тогава журналистът обвини Прокопиев, че е избягал в Сингапур, тъй като дължи стотици милиони левове. Останалите обвинения бяха в източване на енергетиката в България посредством неправомерната продажба на варовик на три пъти по-висока стойност от пазарната. Нещо повече, Бареков, който по онова време подкрепяше безрезервно Бойко Борисов, повтори неговите думи, че Прокопиев е част от “агнешките главички” в СДС.

Всичко тези твърдения са изкарали от нерви бизнесмена и той е твърдо решен да потърси правата си в съда, предават от ПИК.

източник: razkritia.com