Срамота! Златка доказа,че не е златотърсачка като обяви,че тя го издържа и го посрами!

[lightbox_image src=’http://informiran365.com/wp-content/uploads/2013/11/zlatka.jpg’ bigimage=“ title=’Image’]

Златка Райкова, за да докаже, че не е държанка на милионери, този път си хвана съвсем скромно момче, със скромно потекло, разбра HotArena.net.

Плеймейтката е върнала скъпия джип, подарък от бившия й. Тя е дала и всички останали скъпи вещи, купени от него – Камен Балбузанов (Куката), без той да я е молил за това, пише в. „Всеки ден“.

Фурията влезе в къщата на „ВИП Брадър“ за хонорар от 30 000 лв., който при всякакви положения ще подпомогне младата двойка. ММА боецът Георги Валентинов наскоро е получил  10 000 лв. от ПП „Герб“, заради победата си над Рони Александър.

Сега 23-годишният красавец живее в апартамента на Златка. Той е родом от Стара Загора, а родителите му са обикновени хора – майка му е медицински работник, а баща му – сладкар в малка бакалия.

Близо 2 месеца, след август, Райкова е стояла без гадже след като напусна плевенския бизнесмен. Причината за това е била да не дразни бившия си.

Наскоро на това временно табу бе сложен край. Преди седмица и нещо блондинката излезе на сцената на гладиаторите и разцелува любимия си след победата му.

Източник:hotarena.net