Скандал!!! Резиденцията на Дянков е присвоена! Поддържа я с ПАРИТЕ НА НАРОДА!!!

[lightbox_image src=’http://informiran365.com/wp-content/uploads/2013/11/dqnkov.jpg’ bigimage=“ title=’Image’]

Тракторист, помпиер, дивечовъд, цветопроизводител, лесовъд, полевъд, камериер и помпиер са били назначени на държавен щат във финансовото министерство лично от Симеон Дянков.

Това съвсем не значело, ме в МФ се отглеждат китки, елхички и сърнички, а всъщност назначените без конкурс държавни чиновници и специалисти били изпратени в ловното стопанство в Кричим на работа, а заплатите им идвали от министерството на финансите. Което е грубо нарушение на закона, защото ловното стопанство съвсем не било към това ведомство.

За сметка на това Дянков буквално бил приватизирал двореца в Кричим и го ползвал за лични нужди. Никой нямал право да отиде там, без негово разрешение. Този дворец не се ползвал дори от Бойко Борисов. Веднъж Дянков завел на почивка американското си семейство, но през повечето почивни дни ходел с любимата си Ирина, или канел отбрани гости. Цялата прислуга вътре и обслужващ персонал обаче не получавали заплати от джоба му, а от държавния бюджет. При това заплати, с които всеки безработен би могъл да изкара да едната цяла година.

Дянков обаче вече е в Москва с 2 милиона долара заплата и изобщо не му пука какво ще стане с двореца в Кричим.

Източник:skandalno.net