Шокиращо! ГЕРБ си финансират ПРОТЕСТИТЕ в България с пари от КОНТРАБАНДНИ цигари!

[lightbox_image src=’http://informiran365.com/wp-content/uploads/2013/11/gerb.png’ bigimage=” title=’Image’]

ГЕРБ продължава да контролира контрабандните канали за цигари и наркотици.  А с парите, спечелени  от цигарите, се финансират агресивните и доведените организирано протестиращи. Тези разкрития направиха Григор Здравков и Петър Якимов от легията „Антимафия” в предаването  „Лице в Лице” по bTV снощи.

  Дейността на частната ГДБОП се изразява не само в подслушвания и развяване на компромати или принуда  да развиваш определена дейност чрез държане с компромат, но и се канализират огромни средства, които поддържат така нареченото спонтанно народно недоволство вече няколко месеца.

Има си нормални протестиращи хора, които искат смяна на политическия модел, каза Здравков. Те не са много, но не са и платени. Но техните бунтове се използват от върхушката на ГЕРБ, която иска да се върне на власт. Към  нормалните протестиращи в дни, които са обявени за пикови, изведнъж се присъединяват едни и също добре платени хора. Те буйстват, чупят, трошат, палят, предизвикват конфликти с полицията, бият се, провокират и така ГЕРБ създава илюзията, че хората масово излизат на протест, а полицията ги бие.

Според Здравков,  ГЕРБ сега не атакуват митниците и ни ги критикува, защото техни хора продължават да контролират контрабандата. Бившите управляващи са действали заедно с началници на отдели в управлението  и с някои митнически шефове.  „Имат си човек в Центъра за проверки – Тошо Пая, чието задължение е  да прави селектирани проверки”, издаде антимафиотът  Здравков.

Според документите и справките на легията,  тази година митничарите са хванали само 4 камиона контрабандни цигари, а през 2010-а са заловени 25.  Това прави общо  1,5 млрд. лв. спестени от  акцизи. Точно с тези пари се финансират протестите.  С тях се плаща и на организирани студентски мероприятия /не на всички студенти/, както и на уж спонтанно протестиращи в други градове.

Целта на ГЕРБ е на всяка цена да се върне на власт и да продължава да управлява със силови методи и изцяло да контролира контрабандата.  Парите от наркотиците се прибират от същите мафиоти, но се влагат в офшорки, а не в протести.

Източник:skandalno.net