Шок! Мариан Кюрпанов и Жоро Илиев били тясно свързани! Вижте какви далавери са въртели!

[lightbox_image src=’http://informiran365.com/wp-content/uploads/2013/11/marian1-1-1.jpg’ bigimage=“ title=’Image’]

Известният модел Мариян Кюрпанов  и финалист от „ВИП брадър” разказа, че за кариерата му е помогнал не кой да е а покойният Жоро Илиев. Илиев бил собственик на първата модна агенция, в която момчето  работело. Харесваше ме.  Имаше симпатии към мен. Тогава бях само на 17 години и той много ми помогна. Имах проблем с шенгенските визи, а исках  за да изляза в Германия и да се пробвам там.

Тогава Жоро разговаря с мен и ми препоръча да работя навън. Каза ми, че вижда в мен голям потенциал. Насърчи ме. Даде ми криле. Даже ми плати билета до Германия, понеже нямах пари да си го купя. Даде ми и джобни, за да се оправя на първо време. Много съм му благодарен.

Това пък, че съм имал  интимна връзка с Дарина Павлова е абсолютна лъжа! Аз познавах покойният й съпруг Илия Павлов, много го уважавах,  организирах ваканциите на холдинга й в Италия, но съм работил за нея, а не върху нея. Не съм нито жиголо, нито гей. И много вече съжалявам, че се върнах, защото тези приказки за себе си никога нямаше да ги чуя и нямаше да се появят, ако не бях влязъл в предаването. Виждам, че много хора са останали толкова лоши, каквито бяха като тръгнах да работя в чужбина на 17 години. За тях всеки преусял или просто успял е гей или жиголо. А не допускат ли поне за миг, че можеш да преуспееш и с труд?

За кой ли път моделът разказа за безсънните си нощи, ученето на езици, безкрайните уроци как да се държи на сцената, кастингите, мизерията, докато все пак успял да се наложи в света на модата. Ако съм гей, нямаше да плача за жената, с която имах четиригодишна връзка и бяхме стигнали до сватба, но тя ми изневери. Нямаше да страдам и за другата си изгубена любов.

Но в България най-лесно се лепят етикети. Не разбираш някого и хоп – залепяш му етикета. Най-малко още 50 години трябва да минат, за да започнем да мислим като европейци, твърди огорчено моделът.

Източник:skandalno.net