ШОК! ГЕРБ плаща за БУНТ в Телиш! Вижте колко пари дават,за да има предизвикат безредици!

[lightbox_image src=’http://informiran365.com/wp-content/uploads/2013/11/teli6.jpg’ bigimage=” title=’Image’]

Функционери на ГЕРБ имат пръст в бунта на село Телиш срещу настаняването на бежанци в изоставени казарми, научихме от местни жители. Те финансират броженията чрез подставени лица на бившата приятелка на Бойко Борисов и негова партньорка в офшорките  Цветелина Бориславова.

Инициативен комитет, начело с Марин Шкодров, от месец насам блокира международния път край селото и заплашва с гражданско неподчинение.

От политическите лица до действията на бунтарите е допускан единствено Пламен Тачев – депутат от ГЕРБ, бивш пожарникар и бизнес партньор на Бойко Борисов. „Цветелина е родом от Телиш по майчина линия. Баба й Радка и дядо й Никола са живели тук. Били са учители и всички са ги уважавали. Тя дори откупи къщата им. Чува се, че е близка с Марин, който води бунтовете срещу бежанците а всъщност е срещу властта. ГЕРБ също помага, за да се създава напрежение“, разказва жител на плевенското село, откъдето е родът на банкерката.

Пламен Тачев, депутатът от ГЕРБ, е от Червен бряг, който е съвсем близо до селото. Той често е засичан в компанията на протестиращите напоследък и дори присъствал на една от блокадите на шосето.

Преди месец правителството реши да настани няколко хиляди сирийски бежанци в изоставени казарми край селото. Жителите на Телиш веднага се надигнаха и започнаха да блокират близкия международен път. Твърдят, че го правят заради спокойствието на селото с мотива, че Телиш е с ключово разположение за националната сигурност.

Оказва се обаче, че близки до ГЕРБ имат пръст и в този бунт, а не само в протестите в София.

Водачът на телишчани е Марин Шкодров. Той е разкрит като агент на Държавна сигурност, защото е бил кандидат за общински съветник в Червен бряг. Носил е псевдоним Буря. Никой в селото не оспорва организационните му качества, но шепа недоволни от протестите са категорични, че действията му са координирани с Цветелина Бориславова и Пламен Тачев от ГЕРБ.

Последният протест, организиран от хората в Телиш, е преди седмица и събира около 150 души.

Според наблюдатели действията им стават все по-радикални и следват тенденциите на митингуващите в София.

Източник:skandalno.net