Регистрация на фирма и абонаментното счетоводство

[lightbox_image src=’http://informiran365.com/wp-content/uploads/2014/05/abonamentnoto-schetovodstvo-1-1.jpg’ bigimage=’http://informiran365.com/wp-content/uploads/2014/05/abonamentnoto-schetovodstvo-1-1.jpg’ title=’абонаментното счетоводство’]

В днешната икономическа обстановка, все повече и повече, собственици на малки и средни предприятия се оказват притиснати до стената. Основаната им цел вече не е развитието и разрастването на дейността им, а оцеляването на фирмата като цяло. За да се случи последното, се изисква оптимизация на разходите. А, най-добрият начин това да се случи е абонаментното счетоводство.

Абонаментното счетоводство е нов и доста бързо набиращ популярност бизнес, в България. С прости думи може да се каже, че абонаментното счетоводство, предлагано от счетоводни къщи, реално, съвсем скоро, може да измести щатните счетоводители! Защо? Ами поради една много проста причина – абонаментното счетоводство има редица преимущества пред щатното!

Като за началото, счетоводството, предлагано от специализирани [highlight style=’pearl’] счетоводни къщи [/highlight] е  далеч по-евтино за собствениците на различни бизнеси. На тях им се налага да плащат само за свършената работа, а не и за осигуровки, заплати, работна техника и какво ли още не. Освен това, абонаментното счетоводство предлага на предприемачите възможността, да оставят всичко в ръцете на квалифицирани специалисти и да са сигурни, че документите ще бъдат оформени правилно и предадени в съответният срок, където е нужно. Счетоводните къщи предлагат множество, [highlight style=’cyan’] разнообразни услуги [/highlight] и абонаменти за тях. Чрез абонаментно счетоводство може да се регистрира фирма, да се предават както български, така и международни отчети и да се обработват заплатите на служители, на фирмата.  Реално погледнато за всичко това, клиента ще плати в пъти по-малко на една счетоводна къща, от колкото на един щатен счетоводител. Освен това ще си спести време, което иначе би прекарал в търсене на счетоводител, които да наеме.