Ранобудните студенти най-после постигнаха своето! Кабинетът подава оставка!?

[lightbox_image src=’http://informiran365.com/wp-content/uploads/2013/11/studenti.jpg’ bigimage=” title=’Image’]

Ранобудните студенти от Пловдив отпътуваха до столицата, за да се включат в окупацията на Народното събрание в 10:30 ч.

Студентите на България от всички по-големи градове се събират на всеобщо въстание срещу властта. Днес те ще окупират Народното събрание в 10:30 часа, докато кабинетът “Орешарски” не си подаде оставката, категорични са ранобудните студентите.

Още снощи стана ясно, че ще има вълна от тези младежи от Пловдив, които се заканиха, че няма да отстъпят до окончателното сваляне на властта. Децата на прехода най-накрая решиха да вземат нещата в свои ръце, защото им омръзна управляващите в парламента да се подиграват с тях и цялата нация в продължение на повече от две десетилетия, без да си мръднат пръста за избирателите, които им плащат заплатите, а покрай тях се нагушват още и с хиляди, с милиони. От началото на демокрация същите тези хора изгониха от България повече от 1 млн. души, които емигрираха в чужбина и по-лошото е, че това са интелигентните и можещите – двигателят на държавата. Те потърсиха щастието си зад граница, където са уважавани и ценени, докато у нас, колкото и да се борят със системата, тя винаги ги побеждаваше.

Ето защо сега студентите на България искат един нормален живот, искат да останат в Родината си, затова ще се борят за нея, окупирайки окупаторите от Тройната коалиция, които по незаконен начин се настаниха чрез масова манипулация в Народното събрание.

Младежите призовават колегите си от цялата страна, както и всички граждани, да се присъединят към тях до окончателното подаване на оставката на правителството.

Източник:razkritia.com