Приятелки ли?! Анелия и Емилия се гледат на кръв пред всички! Ето какво делят пак!

[lightbox_image src=’http://informiran365.com/wp-content/uploads/2013/12/emi-1liq-i-aneliq-1-1.jpg’ bigimage=“ title=’Image’]

Колкото и да се опитват да покажат, че вече не таят злоба една към друга, не им се получава. HotArena.net попадна на снимки, които взаимно си противоречат.

Досущ като латиноамериканската някогашна сага „Приятелки и съпернички“! Не знаем дали сте я гледали, но историята на Емилия и Анелия е досущ като сюжета на горе споменатата сапунка.

От врагове, заради един мъж на име Коко Динев, те стават приятелки. Макар и пресилено казано двете се опитват да покажат, че са превъзмогнали тревогите си по плейбоя и както е модерно да се казва вече са „над тези неща“.

От сдобряването излязоха снимки от купон в дискотеката на Коцето , в която една от чалга дивите имаше участие. А другата – така, наминала случайно. Пози, прегръдки и какво ли не видяхме.

На концерта на ТВ Планета сюжетът се повтаря. Отново общ кадър за спомен, но и още един – по време на общото изпълнение Емилия и Анелия гледали право една в друга, както можете да видите в галерията.

Присъстващи на въпросния концерт обаче твърдят, че погледите, които си хвърляли съвсем не били дружелюбни и доброжелателни.

С нетърпение очакваме следващия епизод на сериала – предполагаме, че ще са отново два фотоса от една вечер – на единия приятелски целувки и прегръдки, а на другия – скубане на коси.

Източник:hotarena.net