Пенка пак разби аудиторията с признания! За малко не станала магистрална фея! Вижте още!

[lightbox_image src=’http://informiran365.com/wp-content/uploads/2013/11/penka-11-1-1.jpeg’ bigimage=“ title=’Image’]

Брадърката Пенка направи разтърсващи признания пред съквартирантите. Ромското девойче сподели, че едва не е станала магистралка, научи HotArena.net.

С майка, която не искала да се грижи за нея и баща с психични отклонения Пенка от дете обикаля домовете за сираци. Единствено благодарение на брат си била спасена от незавидната съдба да стане платена жрица.

„В махалата в Ботевград думата му се чуваше и никой не ме закачаше“, благодарна е и с днешна дата ромката. Тя не крие, че макар и с 4 клас образование професионално се е занимавала с какво ли не—работила е в кухня, чистил е фирма за пилета, работила е на рибната борса.

„Не ме е срам от никаква работа. Когато си сериозен и отговорен, така ти отговарят и мъжете“, споделя още тя.

Колоритната брадърка споделя още, че никога не е вдигала краката си за спонсора си, но не издава как е задоволявала очакванията му към нея. „Аз знам как да постигам всичко, което искам, без да се налага да си вдигам краката“, казва Пенка за бившия си спонсор.

Отскоро обаче Мис Карибско тяло, както самата ромка се нарича има нова тръпка. Влюбена е в млад мъж, който я прави много щастлива и доволна.

„Много е добър. Викат му Хила, като от хилка и с него сме си като мъж и жена. Живеем си заедно на ей такива начала“, разкрива още Пепи.

Той също бил от ромски произход и нещата помежду им засега вървели прекрасно. „Съдбата ме награди, защото видях доста гадории в живота си“, казва тя, пише „България днес“.

Източник:hotarena.net