Не останаха ли звезди в България? В новия Биг Брадър пак ще гледаме старите муцуни!!!

[lightbox_image src=’http://informiran365.com/wp-content/uploads/2013/10/big.gif’ bigimage=“ title=’Image’]

Биг Брадър Ол Старс” се задава след около месец, но зрителите бясно възразяват срещу звездите в Къщата!
„Тези не ги щем, стига вече, втръснаха ни едни и същи лица, а другите май не ви връзват и се чудите как да запълните предаването…”, обсъждат недоволни в мрежата, научи Kliuki.net. Истината е, че продуцентите на риалитито май се изтъркаха не само откъм сюжети, но и по въпроса с участниците.

За „учудване” на всички, пак се готвят изтъркани личности, които вече са повече от банални за хората пред екрана. Понеже са известни със скандалите си, те са на прицела на създателите на формата, но надали ще произведат нещо свежо и ярко в ефир. Става дума за хубавата Елена, която стана популярна с драматичната си раздяла със съпруга си Миро, както и за самия него.
Гласи се да влезе и Лео Бианки, който е от втория сезон на шоуто, но трудно ще е атрактивен, защото често го канят на лайфове, разказва „България днес”.

Зейнеб – репортерката на Гала, също е потенциален персонаж, такъв е и лудият Гроши, приятелчето му Нед, а за Здравко май не е нужно да споменаваме… Той и половинката му Христина вече предизвикват алергична реакция във феновете на „Биг Брадър”.
Варненката Зара не склони да удостои поканата преди, но сега екипът пак щял да се пробва, че тя е особено пикантна. Никой не вярва, че тя ще се съгласи, защото отдавна интересите й надхвърлят изява по телевизията. Палавницата, която омагьоса и изплю Нед, се цели в богаташи и си търси ударно съпруг, споделиха запознати.
Такава е първоначалната картинка, която се канят да ни сервират от “Биг Брадър Ол Старс” – а вие искате ли тези звезди?!

източник: kliuki.net