Намерил кой да се присмива! Николета се присмя на Златка ФОЛК кариерата ѝ !!!

[lightbox_image src=’http://informiran365.com/wp-content/uploads/2013/12/zlatka-1-1.jpg’ bigimage=“ title=’Image’]

HotArena.net Ви информира за непоносимостта между Николета Лозанова и Златка Райкова, но новите нападки на едната към другата преминават вече всякакви граници.

Както ви предсказахме Божинова ще продължи да напада русото изкушение в предаването си. Снощи я захапа за провалената й кариера на фолк певица.

Гаджето на ММА младока Георги Валентинов е било в трио „Фатално 3“, а хит на групата е едноимената песен „Писана“.

Николета си позволи чрез екипа си да се подиграе на кратката изява на Райкова като чалга фурия.

Сякаш забрави своето певческо фиаско, когато и тя самата реши да грачи съвместно с Ванко 1 в кавъра „Запази вечерта“ (или „Истински обичана“). Именно в това парче гласът на Ники е обработен допълнително със специална програма.

С тази разлика, че Златка показа талант в „Биг Брадър Ол Старс“ неколкократно. Дори като изключим посредствения текст на „Писана“ може да се твърди, че поне може да пее.

На какво тогава се смее Божинова?! И защо заяви в ефир „Не знам защо колегите не са се сетили да отразят….“?!

Истината е, че новината за Златка неведнъж се е появявала в сайтовете и в жълтите вестници. Това, че някой е недовидял, най-малкото, което може да направи – е да си провери информацията.

Ситуацията е точно присмял се хърбел на щърбел – нито Лозанова просперира в пеенето, нито пък Райкова. Още повече, че все още не са ясни причините, поради които последната спомената е приключила с жанра.

Ние не взимаме позиция в зародилия се конфликт, просто фактите сами говорят. Вероятно Златка като излезе от реалити формата сама ще отговори на нападките и ще обясни от първо лице какво, защо и как.

А сега може да видите трио „Фатално 3“ и песента им „Писана“.

Източник:hotarena.net