Нагласено! ВИП Брадър блокираха линиите на Пламен и Мира предварително!

От продукцията правят всичко възможно, за да изгонят един от двамата

Новина от последните минути е на път да взриви телевизионно пространство. Зрители на ВИП Брадър изреваха, че линиите, на които могат да подкрепят Мира Радева и Пламен и да ги спасят от изгонване от шоуто са… блокирани! Феновете на формата останаха втрещени от факта, че не са в състояние да подкрепят любимците си.

Съвсем естествено, на страницата на шоуто във Фейсбук моментално заваляха оплаквания от възмутени зрители. “Не мога да пусна съобщение нито за Мира, нито за Пламен! Блокирани са!”, “От един час опитвам и не става”, беснеят онлайн почитателите. Думите им само потвърждават ширещите се слухове, че продуцентите на ВИП Брадър манипулират зрителския вот с единствената цел да изгонят социоложката или бизнесмена.

Като добавим и неравностойните мисии, разпределени между номинираните, съвсем лъснаха намеренията на продукцията да запазят главната си спонсорка – Ваня Червенкова и нейната група за сметка на Мира и останалият й единствен близък съквартирант Пламен. Любопитното е, че докато хората недоволстваха, процентите гласове за Пламен действително бяха много ниски – едва 18%, което го поставяше в дъното на класацията. След като зрителите започнаха да недоволстват обаче, създателите на шоуто се усетиха, че са на път да предизвикат грандиозен скандал и Ники Кънчев на всеослушание обяви, че Пламен води с цели 75%. Дали това ще се запази до края, предстои да разберем.

Източник:kliuki.net

Моля Коментирайте: