Летящ старт в онлайн залаганията

[lightbox_image src=’http://informiran365.com/wp-content/uploads/2016/07/sportingbet.jpg’ bigimage=’http://informiran365.com/wp-content/uploads/2016/07/sportingbet.jpg’ title=’BGBETS’]

За всеки запален играч залозите, направени онлайн са тематика ясна, като бял ден. Истинските играчи разбират от всичко – коефициенти, правене на прогнози, знаят кой е идеалният момент да направят следващия си ход. Всички тези термини, обаче звучат странно и стряскащо на всеки обикновен човек, който за първи път се сблъсква със залозите в интернет. Няма страшно! Да направиш онлайн залог и да спечелиш от него е наистина лесно и сега ще Ви го обясним в няколко стъпки!

  1. Отворете онлайн платформата на [highlight style=’cream’]Спортингбет[/highlight]. Веднага вниманието Ви ще бъде привлечено от червеният бутон „Нова сметка”. Точно него трябва да натиснете.
  2. Пред Вас ще се отвори форма, чрез която да направите своята регистрация. Няма нужда да се притеснявате, че давате лични данни. Sportingbet има принцип на конфиденциоалност на личните данни. С прости думи, това означава, че Спортингбет не може да разпространява или дава Вашите лични данни на трета страна.
  3. След като вече сте се регистрирали и депозирате сума по Ваше усмотворение в сметката си в Sportingbet веднага може да започнете със забавната част – залозите.
  4. Разгледайте платформата на Спортингбет и изберете събитие, което Ви вълнува. Вижте какви са коефициентите за него и направете своята прогноза.

Това е всичко, което трябва да направите, за да се присъедините към голямото семейство на Sportingbet и необятните възможности на залаганията в онлайн пространството. След края на избраното от Вас събитие, Спортингбет има грижата да депозира по Вашата сметка цялата Ви печалба, заедно с първоначално преведената сума. Със [highlight style=’platinum’]Sportingbet[/highlight] виртуалните залозите са лесни, бързи и най-важното – сигурни. Спортингбет защитава личните Ви данни и винаги изплаща коректно Вашите печалби.

Sportingbet е букмейкър с 18 години опит в България и на една от челните позиции в класацията на BGBets. Със Спортингбет линк ще усетите истинското удоволствие и неповторимата тръпка от онлайн залаганията!