Къщата на Биг Брадър се превърна в почти публичен дом! Събра най-големите откачалки!

[lightbox_image src=’http://informiran365.com/wp-content/uploads/2013/11/ol-1-1.jpg’ bigimage=“ title=’Image’]

Слухът, че фолкпевицата Райна ще влиза в Биг Брадър ол старс явно беше пуснат от Нова тв, за да предизвика вниманието на зрителите и пак да ги залепи за екрана. Никакво пиле не прехвръкна до края на вечерта, но за сметка на това като на парад се нижеха красавица след красавица, някои доста позавяхнали, но общо взето запазени.

Първа се появи гробарската съпруга Ели,  която спечели „Биг Брадър фемили“  и която година по-късно се разведе с агресивния си и унижаващ я мъж и сега се е понесла на крилете на свободата. От хонорара си купила силиконов бюст и много други неща, а в знак на бунт си обръснала главата до голо и ще се подвизава в предаването с различни перуки. Миската Маги Желязкова също внесе малко конкуренция след Златките. А капак беше младата кандидат-миска Пенка. От толкова хубост и толкова силикон на едно място на човек може да му се завие свят.

Мъжете обаче са не по-малко колоритни. Денди се хвърли с състезанието, изтупан в контешки стил, пълна конкуренция на Евгени Минчев, плюс кучето си Хининос, плюс сребърните си прибори за хранене, с които не се разделя. Като негова противоположност изникна Недялко от Ямбол, от началните брадъри, който по самочувствие може да се бори само с Пацо. Малко цвят прибави и участникът в първия Х фактор Джейсън Брад Люис, с прозаичното име Людмил от Тръстеник. Той пък влезе с характерния си театрален грим и бе изрисувал върху лицето си гълъбчета.

Компания на разнородната тълпа ще правят и двама „силоваци“, треньорът Скалата и Станислав от „Сървайвър“, който си тръгна три дни преди края на предаването заради липсата на храна и 20-дневен глад. Силоваците не пият, не пушат и почти са им изникнали крилца. Лео Бианки влезе да готви, като преди това беше извикал цялата си фамилия да помага на жена му за новородените близнаци.

Източник:skandalno.net