Кратко представяне на компанията Bet365

Bet365 България

[lightbox_image src=’http://informiran365.com/wp-content/uploads/2016/08/Bet365-Bylgariya.jpg’ bigimage=’http://informiran365.com/wp-content/uploads/2016/08/Bet365-Bylgariya.jpg’ title=’BgBets.com’]

Кратко представяне на компанията bet365

Седалището на световноизвестният букмейкър Bet365 е Стоук Сити, Англия. Компанията има с невероятно голям брой фенове от всяко кътче на света, като най- много са феновете от стария континент. Любимият на милиони букмейкър редовно се грижи за бъдещите и настоящите си играчи като предлага перманентен бонус на стойност до 200 лева при първоначален депозит, както и различни примамливи бонуси всеки месец, така че да поддържа интереса им максимално. Букмейкърският сайт предоставя изключително лесен достъп до многото спортни събития, предлагани ежедневно, на които всеки играч може безпрепятствено да прави залози и да си доставя добри печалби. През последната година големият интерес към сайта накара букмейкъра да включи още по- голям брой спортни събития, които се предават на живо, с онлайн лайф стрийм директно от сайта напълно безплатно! Освен предаването на живо, феновете ще разполагат с множество възможни опции за всяка среща, коефициенти, схеми, таблици, владеене на топката в проценти и много други.

Можем ли да се доверим на [highlight style=’cyan’]Bet365 България[/highlight]?

Феновете на [highlight style=’yellow’]Bet365 онлайн[/highlight] могат спокойно да дишат, вече не е необходимо да достъпват сайта чрез алтернативен линк. Спокойно могат да използват официалния сайт на букмейкъра, която може да се похвали с  дългогодишен опит в спортните залагания. За последните повече от 15 години предоставените и реално изплатени бонуси са повече от няколко милиона евро. Букмейкърът продължават да предоставя един от най- привлекателните бонуси за нови фенове в забавното онлайн пространство, и най- вероятно са едни от малцината, които не са отписали страната ни от списъка с възможността да се усвоява бонус с размер, достигащ до 200 лева!!!!