Концерта на „Пайнерките“ бе разтресен от грандиозни скандали за укрити пари! Ето какво стана!

[lightbox_image src=’http://informiran365.com/wp-content/uploads/2013/11/koncert-1-1.jpg’ bigimage=“ title=’Image’]

И тазгодишният концерт на Планета Пайнер не мина без скандали, интриги и подмолни игри, видя HotArena.net.

Феновете останаха разочаровани, защото не успяха да видят голяма част от любимите си изпълнители. Оказа се, че някои от тях са наказани от Митко Пайнера заради взимане на пари под масата, а други пък са обидени на компанията затова, че не ги продуцира както трябва.

Наказания

Над 30 изпълнители се изявиха на сцената на събитието в зала 1 на НДК, преминало под наслов „12 години Планета ТВ“. Дори Райна присъстваше, въпреки че е в изолация в Къщата на Биг Брадър Ол Старс.

Усети се обаче голямата липса на провокативната Камелия, която всеки път правеше по един малък фурор на Пайнер-концертите. По думите й решила да не участва, защото няма нов репертоар и няма какво да представи на феновете си.

Миналата година тя директно попари Митко Пайнера, като по време на концерта се обърна към публиката и се оплака, че няма нови песни. Този път явно Камелия е решила да накаже шефа си, като тотално отсвири концерта.

Не видяхме и Милко Калайджиев, който пък бил санкциониран заради пари под масата. Шефът му го хванал, че ходи на участия, без да му се отчита, като си прибира целия хонорар. За назидание бил отсвирен от рождения ден.

Всъщност, според някои това е истинската причина и Камелия да не се яви на концерта, но певицата не си признавала от срам.

Зад кулисите

От кухнята разказват, че не минало и без интриги зад кулисите. Повечето от фолк фуриите не се харесват помежду си, някои направо си водят открита война.

В гримьорните обстановката била толкова нажежена, че въздухът с нож се режел. Галена и Анелия си хвърляли мазни погледи, докато Андреа и Цветелина Янева само съскали зад гърба си.

Единствено слабичката Преслава се усмихвала невинно и гледала да не налива масло в огъня.

Източник:hotarena.net