Камелия си изля душата по телевизията! Очаквала е дете,но е изгубило бебето!

[lightbox_image src=’http://informiran365.com/wp-content/uploads/2013/12/kameliq-1-1.jpg’ bigimage=“ title=’Image’]

Певицата Камелия призна, че няма проблем със зачеването, но има такъв в износването. Била е бременна, но за нещастие е загубила плода, разбраHotArena.net.

“На концерта на ТВ Планета ще съм с невидим костюм, защото няма да участвам”, така започна изповедта на изпълнителката на „Залеза и зората“.

Тя не взе участие сред звездите на „Планета Пайнер“ на концерта в НДК, защото е нямало какво да ново да представи. Лятото се е занимавала с воденето на два телевизионни формата („Марс и Венера“ и „Мис България 2013″) и е нямала време за друго.

„Не се чувствам комфортно да изпея стара песен, искам нещо ново, а периодът ме хвана неподготвена“, добави още тя.

Сподели, че няма вражда нито с други фолк певици, нито с шефа й. Не е била наказана, заради появата й по халат и чехли на миналогодишните награди на компанията.

„Митко Димитров призна, че съм права и тази година ще има категории „Певец“ и „Певица“ на годината“, поясни фолк фурията.

За предаването „Марс и Венера“ Камелия отсече: „Имах договорени отношения за определен брой снимачни дни, те са изпълнени! Коректна съм с НОВА, и те са коректни спрямо мен. Няма скандал!“.

Венета Райкова я попита за болезнената тема за децата. Изпълнителката сподели, че няма проблем със забременяването, а с износването. Била е бременна и то не веднъж, но при всичките пъти е загубила плода.

„Ще си дойде, когато му е времето. Обичам децата, но не мога да усетя, че аз някога мога да бъда бременна“, шокира Камелия в „Горещо“.

Доколкото се подразбира от думите й в интервюто, хубавото я сполетяло, когато с Цветин са били на море. Но лошото последвало след това. Другата седмица ще има продължение на разговора.

Източник:hotarena.net