Какво трябва да знаете, когато ви предстои покупка на интериорни врати?

[lightbox_image src=’http://informiran365.com/wp-content/uploads/2016/08/vrati-sofiq-1-1.jpeg’ bigimage=’http://informiran365.com/wp-content/uploads/2016/08/vrati-sofiq-1-1.jpeg’ title=’Врати София’]

Какво трябва да знаете, когато ви предстои покупка на интериорни врати?

Всеки иска да постигне домашен уют и пленителна атмосфера не само у дома, но и в офиса. За да осъществите това, трябва да се съобразите с няколко неща.

Първо материалът трябва да е лесен за поддръжка. Предпочитат се вратите от HDF. Този материал най- устойчив след масивното дърво. HDF е направен с естествена дървесина, посредством горещо високотемпературно пресоване с лепила и смоли. Материалът е здрав и плътен, благодарение на специалната и уникална технология на производство, затова и  вратите, произведени от него, са толкова устойчиви. Ядрото на крилото е изградено от масивна иглолистна дървесина, подплатена с уребрение от HDF, което я прави почти вечна.

Съвременния привлекателен външен вид на [highlight style=’peach’]интериорни врати София[/highlight] се основава предимно на машинно сложено и топло нанесено PVC – фолио, което не може да се отлепи и надраска лесно. Тези врати са неподатливи на влага, затова често се монтират дори и на баня.

Тези качествени [highlight style=’default’]врати София[/highlight] на изключително изгодни цени се продават с огромно разнообразие на цветове и модели. Така чудесно могат да се съчетават с всеки интериор в дома или в офиса. Най- търсени на пазара са класическите модели, тези с орнаменти, както и моделите със стъклени елементи.

Разбира се фирмите за производство на врати предлагат множество модели с различни размери на крилата и касите, за да могат да се съчетават и пасват на размерите на строителните отвори във вашето жилище или офис.

Няма начин да не откриете това, което е подходящо за вашия случай. Ако все пак не сте сигурни, потърсете мнението на специалист по интериорен дизайн, който ще ви съдейства при избора споделят от Borman.